Női kímélő elasztikus gyógypapucs 1416 Bianco

Női kímélő elasztikus gyógypapucs 1416 Bianco

3 990 Ft
7 990 Ft
- 4 000 Ft

DrMonteBosco 1416 Bianco elasztikus női lábkímélő komfort papucs

Kímélő papucs, mely a rugalmas textil felsőrésznek köszönhetően megakadályozza az érzékeny lábfejek kidörzsölését. KIválóan alkalmas bütyök problémák, egyéb kinövések, sebek esetén. Puha, szivacsos talpágy a fokozott kényelemért.

Sarokmagasság: 3 cm
Belső talphossz:
    36:   24,0 cm
    37:   24,5 cm
    38:   25,0 cm
    39:   26,0 cm
    40:   26,5 cm
    41:   27,0 cm 
Hiányzik a méreted? Ügyfélszolgálatunk segít    MonteBosco webaruhaz kapcsolat

MÉRET
Mennyiség

DrMonteBosco 1416 Bianco elasztikus női lábkímélő komfort papucs

A DrMonteBosco kollekcióba tartozó 1416-os elasztikus modell gyógyászati célra kifejlesztett termék, melyet speciális funkciója miatt ajánlunk azoknak, akik valamely elváltozás miatt a lábfej érzékenységével és fájdalmával küszködnek. A termékfejlesztés során a tervezők olyan problémák lehetséges enyhítésére fókuszáltak, mint pl. bütyök, egyéb csont vagy szaru kinövések, sebek vagy tyúkszem okozta fájdalom és érzékenység. 

A modell felépítése:
Felsőrésze speciális, lycra szállal átszőtt rugalmas textil felsőrész, mely a különféle lábfej deformitások esetén óvja az érzékeny területet a kidörzsöléstől. Széles formája megfelelő tartást biztosít A tépőzárral szabályozható keresztpánt lehetővé teszi a felsőrész lábfejre illeszkedő pontos és kényelmes beállítását, míg az elasztikus textil felsőrész könnyedén alkalmazkodik a lábfej méretéhez és lábdagadás esetén is kényelmes viseletet nyújt.

A bőrből készült talpbélés alatti speciális talpkiképzés, a puha, szivacsos talpágy különösen komfortossá teszi a papucsot. 

A talp anatómiai szempontokat figyelembe vevő formatalp. Az így kialakított talpforma a lábfej optimális megtámasztását segíti.
Anyaga poliuretán, mely kiváló rezgéselnyelő tulajdonsággal rendelkezik. Ennek tulajdoníthatóan csökkenti a járás során az ízületeket és a gerincet is érintő koppanó hatást.

Bár a termék gyógyászati célú, azonban hölgyeknek készült, ezért az olasz tervezők az élénk színek alkalmazásával és a forma finomításával igyekeztek összehangolni az egészséges lábbelit a stílussal. Ennek eredményeképpen született a lábak érzékeny területének megfelelő védelmet nyújtó, az általános komfort érzetet javító kényelmes modell.


A fehér színen kívül egyéb variációkban is elérhető. A színvariációkat és a kollekcióba tartozó többi modellt itt találod: DrMonteBosco papucsok

390

Adatlap

Márka
DrMonteBosco Shoes
Felsőrész anyaga
Rugalmas textil lycraval
Talpbélés anyaga
Bőr
Talp anyaga
Könnyített, rugalmas PVC talp
Egyéb tulajdonság
Rezgéselnyelő rugalmas talp
Szortiment / Méretezés
36 - 41

Vélemények:

Értékelés 
2022-06-02

Pecs

Kényelmes papucs, csak épp menni nem lehet benne. Kicsúszik belőle a láb, nincs ami tartsa. Sajnálom, hogy megvettem.

Értékelés 
2019-10-02

Eger

Könnyű papucs nem nyomja a bütykömet, kényelmes. Kicsit a fehér kényes, legközelebb más színt választok.

Írj véleményt!

Ez még érdekelhet!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password