Anatómiai tüskés talpú masszázspapucs TS-1

Anatómiai tüskés talpú masszázspapucs TS-1 komfort

6 190 Ft

DrMonteBosco női anatom masszázs papucs TS-1 komfort

Tüskés, masszírozó talpbelsővel anatómiai talppal készülő rugalmas papucs állítható pánttal. Vérkeringést jótékonyan fokozó otthonra vagy munkába ajánlott komfort modell.

Sarokmagasság: 3,5 cm
Belső talphossz: 

 •     35:   22,0 cm
 •     36:   22,5 cm
 •     37:   23,0 cm
 •     38:   23,5 cm
 •     39:   24,5 cm
 •     40:   25,0 cm
 •     41:   26,0 cm
 •     42:   26,5 cm

Hiányzik a méreted? Ügyfélszolgálatunk segít    MonteBosco webaruhaz kapcsolat

Szállítási idő 1-3 munkanap. A csomagot házhoz vagy csomagpontra is kérheted. Árak és további információk itt: Szállítás és fizetés

MÉRET
Mennyiség

DrMonteBosco női anatom masszázs papucs TS-1 komfort

A tüskés talpú modell a talp érintkező felületeinek masszírozása révén a vérbőséget serkenti, ezáltal jótékonyan fokozza a vérkeringést. Ezen felül boltozati alátámasztás biztosítja a talpforma anatómiai szempontú kialakítását. 
A TS-1 komfort masszázs modell felépítése:
Felsőrész: Széles, a lábfejen járás közben is jól tartó, pántos kialakítás. A csatos állítási lehetőségnek köszönhetően minden lábformára jól illeszkedik, a szabályozható pánthosszal tökéletesen igazítható. Megfelelően nyitott, ezáltal a lábfej kiválóan szellőzik.
Talpforma: A lábszerkezet figyelembevételével tervezett, masszírozó tüskeborítással kialakított anatómiai talpforma hosszú távon is komfortos viseletet biztosít. A lábfej formájához igazodó talpon a tüskék tervezetten kerültek kialakításra. A talpra gyakorolt nyomásnak megfelelően a hosszanti lábboltozat érzékenyebb részén a tüskék szélesebbek. A nagyobb terhelésnek kitett sarok súlypont alatt nincsenek tüskék. Mindezek kifejezetten kényelmessé teszik a terméket. A kényelem érzetet tovább fokozza a hosszanti talpboltozati alátámasztás, valamintlábujjak alatt kialakított enyhe haránt emelő. 
Hatása:
A masszázspapucs a talp érintkező felületeinek masszírozása révén a vérbőséget serkenti, ezáltal jótékonyan fokozza a vérkeringést, mely hosszútávon frissítő hatású.
A talpmasszázs, mely a kis masszírozó tüskék segítségével valósul meg az alábbi esetekben hat jótékonyan: keringési zavarok, bokasüllyedés, lábfájás, gerincbántalmak, bizonyos mozgásszervi problémák. Kifejezetten előnyös azoknak, akik mozgáshiányban szenvednek, vagy azoknak, akik épp túl sokat mozognak, azaz a sportolóknak Természetesen az egészséges emberek számára szintén előnyös.
Használata javasolt kényelmes otthoni lábbeliként vagy akár hosszabb állómunkát végzőknek munkapapucsként
Fentieken kívül az TS-1 modell nagy előnye, hogy akár a felsőrész, akár a talp enyhén nedves, puha ruhával könnyen tisztítható. 

Az egyszerű tisztításnak és az állómunkához kiváló, kényelmes talpformának köszönhetően rendkívül népszerű a munkahelyi lábbelit vásárlók körében.

Az egypántos felsőrészen kívül hárompántos kivitelben is elérhető. A variációkat és a kollekcióba tartozó többi modellt itt találod: DrMonteBosco papucsok

A belső talphossz mérése szabócentivel történik. A talpformából következően a megadott adatokban 1-2 mm eltérés elképzelhető.

Figyelem! A lábbeli általános használatra ajánlott. Speciális láb problémák, ortopédiai elváltozások esetén kérd szakorvos tanácsát! 

168

Adatlap

Típus
Pántos papucs
Kategória
Női
Márka
DrMonteBosco Shoes
Készlet infó
Állandó készlet - a hiányzó méretek pótlása folyamatos
Felsőrész anyaga
Szintetikus
Talpbélés anyaga
Tüskés, masszírozó talpbelső
Szélesség
Átlagos
Talp anyaga
Flexibilis PU talp
Egyéb tulajdonság
Boltozati harántemelő
Szortiment / Méretezés
35 - 42
Színválaszték
Fehér, virágos
Származási hely
Olaszország
Szavatosság
12 hónap

Vélemények:

Értékelés 
2021-09-08

Szigetvár


Csak ezt a papucsot tudom használni. Másikban megfájdul és dagad a lábam

 • 1 ember találta hasznosnak a hozzászólást.
Értékelés 
2019-09-25

3770 sajószentpéter

Nagyon szeretem ezt a papucsot,örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra!

 • 3 ember találta hasznosnak a hozzászólást.
Értékelés 
2019-02-24

Legkényelmesebb!!

Évek óta csak ezt veszem és hordom. Tudok benne sokáig állni, menni, nem fájdul meg a lábam. Masszírozza a talpat és a tüsiknek köszönhetően remekül szellőzik benne a láb, sosincs benne melegem, nem izzad bele a talpam. Legjobb minőség! Vigyázat, láttam már ilyet silány kínai utánzatban, de ha felveszem, azonnal érezhető a különbség, mert nincs meg az a rugalmas járófelület, ami miatt nagyon kényelmes egész napon át. Csak az eredetit szabad megvenni! Nekem 1-2 évet bír, mert nap 24-ben ezt hordom.

 • 7 ember találta hasznosnak a hozzászólást.
Írj véleményt!

Ez még érdekelhet!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password