Mit jelent a fenntarthatóság?A jelen szükségleteinek kielégítése oly módon, hogy ne veszélyeztessük a jövő generációk lehetőségét saját igényeik kielégítésére. Azaz a Föld és természeti kincsei, környezetünk megóvása a termelés, kereskedelem, a szolgáltatások, háztartások ... minden napi életünk során. 


A Monte Bosco Kft. a saját eszközeivel igyekszik tenni az élhető jövőért, bolygónk védelméért. Cégünk elkötelezett a környezettudatos magatartás mellet. Folyamatosan dolgozunk a fenntartható termékek beszerzésén, a csomagolás és a logisztika fejlesztésén.   


- Olyan hasonló etikai elveket valló gyártók termékeit forgalmazzuk, akik számára a fenntarthatóság szempontjainak megfelelő termelés szintén kulcskérdés. A kínálatunkban vásárolható termékek legnagyobb része természetes, hosszú élettartamú bőrből készült, de egyes modellekben megjelenik a természetes latex vagy a parafa alapanyag is.

- Webáruházunkban több éve áttértünk az elektronikus számlázásra. Az ilyen úton előállított számlákat nem kell kinyomtatni, a számlázó program által használt felhő alkalmazásban a számlák korlátlan ideig tárolódnak, de szükség szerint akár PDF formátumban is lementhetőek. 

- A rendelésekhez nem nyomtatunk szállító levelet, hiszen a rendelés tartalma a kapott rendelés visszaigazoló e-mailben és a webáruház online felületen bármikor ellenőrizhető.

- A csomagolás terén igyekszünk a minimális környezeti terhelés megvalósítására. A különböző gyártóktól minden általunk forgalmazott papucs strapabíró, erős cipős dobozban érkezik. Ezek a dobozok szállítás során megvédik a termékeket a sérüléstől, így nincs szükség arra, hogy egy dobozt valamilyen újabb dobozba vagy zacskóba csomagoljunk, tovább szaporítva a felesleges, szemétre kerülő göngyöleg mennyiségét. A dobozokat lezárjuk és a futárcégnek átadjuk. Ez a csomagolás megegyezik azzal, mintha egyéb terméket - pl. Műszaki cikket - vásárolnánk, mely dobozba csomagolva érkezik. Felesleges, és pazarló eljárás a plusz dobozba csomagolás.

- A DrMonteBosco webáruházban bevezettük a kártyás fizetést, ezzel is segítve a készpénz használat (nyomtatás, gyártás) csökkentését.Ezek az eddig megtett lépések, de nem állunk meg, igyekszünk újabb lehetőségeket, termékeket felkutatni, mellyel hozzájárulhatunk bolygónk megóvásához. Te is tehetsz, mi is teszünk, ha valahol, itt nagyon igaz a mondás: Egységben az erő! - mellyel megmenthetjük a Földet.

     

                                                                                              DrMonteBosco a fenntarthatóságért

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password