A MonteBosco webáruházban az alábbi szállítási módok közül választhatsz1. Házhozszállítás 
1.380.- Ft  -  ha átutalással vagy bankkártyával fizeted rendelésed
Utánvét kezelési díj: +490.- Ft  -  ha a csomag átvételekor fizeted rendelésed utánvéttel 

2. Szállítás Express One csomagpontra - legkedvezőbb ár
1.190.- Ft 
Csomagod kézbesítését Express One csomagpontra is kérheted, mely lehet OMV benzinkút (ahol a hosszú nyitvatartási időben bármikor át tudod venni) Packeta csomagpont (különböző nyitvatartási időkkel) vagy Alzabox csomagautomata (kizárólag 1 páras rendelés esetén, 2 napos átvételi határidővel). Így nem vagy a házhoz kézbesítési időkorláthoz kötve. A megrendelés folyamatában, a szállítási mód választásnál jelöld be a megfelelő csomagpontot. A rendelés összegét csomagpontos szállítás esetén csak előre utalással vagy bankkártyával lehet kiegyenlíteni.  

A csomagpontok listáját az alábbi linken találod:  Express One csomagpont hálózat. (Nem minden OMV kút tagja a hálózatnak)

Ezen felül vásárlásod semmilyen plusz költség nem terheli.

30.000.-Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

Átlag szállítási határidőnk a megrendelés visszaigazolásától számított 1-5 munkanap. Kivételt képeznek az ünnepi időszakok és a szabadságolás időszaka, de ezeket minden esetben jelezzük webáruházunk főoldalán.
A csomag feladás napján a rendelésben megadott e-mail címedre feladási értesítőt küldünk
. Ezen felül az Express One futárszolgálat is értesítést küld a kézbesítés napjáról (várhatóan ez a következő munkanap). Az e-mailben kapott küldeményazonosítóval a csomag nyomon követhető a https://tracking.expressone.hu oldalon. 

A csomagok kézbesítése munkanapokon 7:30-18:00 óra között történik. A rendelésben olyan címet jelölj meg, ahol ebben az időszakban elérhető vagy. (Munkahely is lehet, ám fontos, hogy jelezd az intézmény nevét a "Megjegyzés" rovatban.)
A kiszállítás napjának reggelén az Express One egy újabb email értesítést küld, amely tartalmazza a futár telefonszámát, valamint egy 2-órás időablakot a kézbesítés várható idejéről.

A kézbesítés meghiúsulása esetén email értesítést kapsz, melyben szerepel a kiszállítás új időpontja, valamint egy módosító link, amelyen keresztül változtatni tudod ezt az időpontot, vagy új címet adhatsz meg. 

Kézbesítéssel kapcsolatos kérdés esetén - a csomag visszaszállítását elkerülendő - vedd fel a kapcsolatot a futárral (telefonszámát az Express One-tól kapott, kézbesítésről szóló e-mailben találod) vagy a központtal (munkanapokon 08-16:00 óráig: 06-1-8777 400). 

A kétszeri kézbesítés sikertelenség esetén az újbóli kiszállítást kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének (900.- Ft) előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.


Termékcsere esetén a csere termék kiküldési költsége 1.690.- Ft, mely utánvéttel fizetendő. Csere inverz csomag szolgáltatással is megoldható, azaz a csere termék kézbesítésekor a futár egy úttal a visszaküldendő csomagot is átveszi. Az egyszerűbb és kedvezőbb költségű oda-vissza csomag szolgáltatás díja: 1.800.- Ft, melyet átutalással tudsz kiegyenlíteni. 
A termékcsere menetéről itt tájékozódhatsz: TERMÉKCSERE


További szállítási információkat az Általános Szerződési Feltételek 6. pontjában találsz.

Felmerülő kérdések esetén keresd Ügyfélszolgálatunkatszívesen segítünk!Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password