Kik vagyunk és miért csináljuk azt, amit csinálunk?

A MonteBosco cég megalapítását hosszadalmas, a komfort papucs-gyógypapucs-lábbeli piacon eltöltött idő és ezzel együtt a szakmai tapasztalat megszerzése előzte meg. A MonteBosco márkát azzal a segítő szándékkal hoztuk létre, hogy megfelelő termékeket kínáljunk azoknak, akik lábukat kényelmes és jó minőségű lábbeliben szeretnék tudni. Olyan szakmai szempontok szerint válogatott papucsokat és szandálokat gyártatunk és forgalmazunk, melyek teljes mértékben szolgálják a lábak jóllétét, ezzel segítve a helyes tartást is, mely egyik alapfeltétele a későbbi hát, derék és izületi fájdalmak megelőzésének.

"Mire van szükség az életben? Egy jó ágy és egy pár jó cipő" - tartja egy kínai mondás. Mert vagy az egyikben, vagy a másikban tartózkodunk.

A termék palettát ennek, azaz a lábak jóllétének figyelembe vételével alakítottuk ki. Olyan hazai manufaktúrákat és külhoni gyártókat kutattunk és kutatunk fel, akik biztosítani tudják, hogy az elkészülő termékek megfeleljenek az általunk támasztott szakmai és minőségi követelményeknek.
Termékeink között
 egyaránt szerepelnek nagy, főként Nyugat-Európát, Svájcot ellátó gyártók termékei valamint saját fejlesztésű modellek. 

A többszörösen bizonyított gyári termékek közül azokat választjuk ki, melyek közel 15 éves szakmai tapasztalatunk alapján a hazai piacra, a hazai vásárlók igényeinek leginkább megfelelnek. 
Saját fejlesztésű termékeinkre kifejezetten büszkék vagyunk. Egy-egy ilyen új 
modell létrejöttét hosszas egyeztetés, szakemberek, lábbeli készítők, egyes estekben ortopédusok bevonásával történő szakmai konzultáció előzi meg. Büszkék vagyunk a lábbelik minőségére és a sok-sok pozitív visszajelzésre. 

Mindezek alapján kínálatunkban minőségi bio-komfort, kényelmi és anatómiai papucsok, kímélő papucsok érzékeny és fáradt lábra, munkahelyi papucsok szerepelnek többféle árkategóriában, kiváló ár-érték arányban. Ezen felül kifejezetten kényelmes, egyedi divat papucs kínálat is elérhető "Kényelmesen divatos" kollekciónkban. A férfiakra is gondolunk! Állandó készletet tartunk a ragaszkodóknak és folyamatosan új modelleket kínálunk a felfedezőknek. Termékeink többféle árkategóriában érhetőek el, törekszünk rá, hogy az egyes modelleket széles vásárlói réteg számára tegyük elérhetővé. 

Bár kínálatunk meglehetősen széles, nem állunk meg, folyamatosan új, a lábak egészségét, kényelmét, komfortérzetét szolgáló modelleket keresünk és fejlesztünk. A vásárlói visszajelzések sokat jelentenek számunkra, ezek alapján a termékfejlesztést a felhasználók igényeihez tudjuk igazítani. Célunk, hogy a MonteBosco márkanév fogalommá váljon a komfort papucs, gyógypapucs, kényelmi papucs piacon épp úgy, mint a "kényelmesen divatos" papucsot vagy szandált keresők körében.

Magánvásárlóinkat első kézből, teljes készletünkkel a DrMonteBosco webáruházban várjuk és örömmel kiszolgáljuk.


Ismerj meg bennünket!

Csapatunk:
Kura József - Ügyvezető, tulajdonos
Lamos Tímea - nagykereskedés, pénzügy
Lamos György - logisztika
Ernyey Zsuzsa - webáruház

 

Információk:
Ha kérdésed, vagy észrevételed van termékeinkkel, vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, ne késlekedj, hívj minket, vagy írj a shop @ drmontebosco.hu email címre!

Frissítve 2020.10.22.

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password