24 termék található.

1-9 / 24 db mutatása

Termékek listája márka szerint Sanital Light


A népszerű olasz márka egészségügyi lábbelikkel vívta ki a nemzetközi elismerést.  Otthoni és munkahelyi viseletre egyaránt alkalmas, anatómiai szempontok figyelembevételével formált belső talppal készülnek kiváló minőségű termékeik. 

Az 1960-as évek óta a "kórházi dolgozók által viselt fapapucs" szakszerű gyártásával foglalkozó cég ezt a vonalat vitte tovább és bővítette az egészségügyi női- és férfi papucsok és klumpák készítésének ötletével. 
A lábbeli iparban eltöltött évek során szerzett rengeteg tapasztalattal felvértezve született meg a Sanital Light márka, mely forradalmasította ezt a lábbeli típust, és az egyik első gyártóként lépett be a piacra ebben a termékkategóriában. A nagyon kényelmes és 100%-ban Olaszországban gyártott funkcionális anatómiai lábbelik növekvő piaci felértékelődésének köszönhetően, a márka hatalmas népszerűségre tett szert országon belül és kívül.

A gyártó törekvése komfortos, könnyű és fokozottan kényelmes lábbeli család kialakítása, kiváló ár-érték arányban: az olasz tervezők a modelleket a lábak teljeskörű jólétének biztosítására tervezték. 
Így született a fogyasztó ízlését és igényeit megcélzó termék a fáradt lábak tökéletes relaxációjáért. 

A talpforma célja, hogy megszüntesse azokat a problémákat, amelyek nem csak a lábfejnél jelentkeznek (bőrkeményedés, duzzanat), hanem a lábszárra és a hátra, gerincre is kivetülnek (rossz vérkeringés, nehéz láb érzet, hátfájás).
A modellek pille könnyűek, rugalmasak és a felhasznált speciális anyagoknak köszönhetően csúszásmentes tapadást biztosítanak minden felületen, így segítve a biztonságot és a stabilitást.
A puha talp csillapítja a láb és a talaj közötti ütközést, kiküszöbölve a káros ízületi rezgéseket.

A  gyártás a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelően zajlik, ami szigorú teszteken megy keresztül, beleértve az ütéselnyelő talp részt, a hajlítási ellenállást és az UNI EN ISO nemzetközi előírásainak megfelelő csúszásgátló ellenállást is.KÖZÖS JELLEMZŐK

Gerinc egészsége gyógypapucs viseléssel

Egészség
Egészségügyi lábbelik az elnehezült láb érzet, a hátfájás, a bőrkeményedés és a láb duzzanatának megszűntetésére, valamint a keringés javítására


Rugalmas talp -  gyógypapucs 

Abszolút kényelem
A puha párnázott talp megakadályozza az ízületek vibrációját, az anatómiai talpforma pedig növeli a láb stabilitását


Környezet védelem a gyógypapucs gyártás során

Környezetvédelem
Valamennyi lábbeli környezetbarát anyagokból készül, könnyű, rugalmas talppal, mely minden felületen optimális tapadást tesz lehetővéA Sanital Light termékek: kényelmes női és férfi pántos papucsok, klumpák különféle felsőrésszel, több színben és fazonban. 

Méretezés
Női méretek: 35-42, férfi méretek: 39-47


EGÉSZSÉGES LÁB - EGÉSZSÉGES EMBER  

 

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password