Papucs ajándékutalvány a DrMonteBosco webáruházban

Ajándékutalvány 6.000

6 000 Ft
Bármely termék vásárlására felhasználható. Meglepheted vele szeretteidet, munkatársadat, ismerősödet. Anyák napjára, karácsonyra, szülinapra, vagy csak úgy, minden különösebb indok nélkül is. Ajándékozni jó!
Az ajándékutalvány egyedi, névre szóló, PDF formátumú dokumentum, mely egy megrendelésnél beváltható kuponkódot tartalmaz. Érvényességi ideje 12 hónap.
Csak bankkártyával vagy előre utalással fizethető. Az elkészült utalványt e-mailben küldjük el.
További részleteket lejebb görgetve a LEÍRÁS-ban találsz.

Termék testreszabása

Ne felejtsd el menteni a testreszabást, hogy a kosárba helyezhesd
  • max. 250 kar.
Mennyiség

Amint  az utalvány összege bankszámlánkra megérkezik, a névre szóló ajándékutalványt elkészítjük. 
Az utalványra a kifizetett összeggel megegyező értékű kupon kerül, melynek kódja a megrendelés folyamatában, a megrendelő oldal RENDELKEZEL KUPONNAL? ablakba illesztve beváltható. 
A kupon csak termékvásárlásra használható, szállítási költség fedezésére nem. Értéke a rendelésösszegből automatikusan levonásra kerül.

Amennyiben a rendelés végösszege magasabb, mint a kupon értéke, a fennmaradó különbözet fizethető előre utalással, bankkártyával vagy utánvéttel (ez a megrendelés folyamatában a FIZETÉS részleteinél kiválasztható). 

Alacsonyabb értékű rendelésösszeg esetén készpénzt sajnos nem áll módunkban visszatéríteni. A kupon pénzre nem váltható.  
Egy kupon az érvényességi időn belül egyszer használható fel. 
Az ajándékutalványt nyomtatható PDF formátumban küldjük el a rendelésben megadott email címre. 

Az ajándékutalvány nem visszaváltható. Az érvényesség lejártát követően az utalvány vásárlásra nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

481

Vélemények:

Ez még érdekelhet!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password