NŐI GYÓGYPAPUCS, ANATÓMIAI PAPUCS

110 termék található.

1-9 / 110 db mutatása

Aktív szűrők


NŐI GYÓGY, ÉS ANATÓMIAI PAPUCSOK, KÉNYELMES KÍMÉLŐ MODELLEK ÉRZÉKENY LÁBRA

Ismerjük fel az otthon viselt lábbeli kiemelten fontos szerepét! Az egész napos munka után a magassarkú cipőtől megszabadulva nem a mezítláb járás vagy az egyszerű flip-flopba bújás jelenti a megviselt lábak számára a kényeztetést. Az otthoni hosszas második műszak, vagy éppen a hétvégi pihenőnap során egy megfelelő, minőségi lábbeli viselése ellensúlyozhatja a lábakra, ezen keresztül a gerincre rótt terheket, korrigálhatja a helytelen lábbeliből adódó rossz tartás okozta hibákat.

A kollekcióban minőségi bio-komfort, kényelmi és anatómiai talp kialakítású lábbeliket kínálunk. Érzékeny lábfejre, bütyök problémára kímélő modellek, valamint fáradt lábra gyógypapucsok is találhatóak a készletben, többféle árkategóriában, kiváló ár-érték arányban. 

Változatos talp kialakítású fazonok sokféle felsőrésszel kombinálva, ez adja kínálatunk gazdagságát. A pántos papucsok csattal vagy tépőzárral a lábfejre igazíthatóak. Zárt felsőrésszel kialakított klumpa modelljeink is többféle variációban készülnek, sima, csatos vagy gumibetétes megoldásokkal a lábformához igazodnak.
Talpbelsők között találsz sima talpat vagy puha szivacsos talpbetéttel, illetve talpággyal kialakított fazonokat is. A masszírozó hatású talppal rendelkező termékeket külön kategóriába gyűjtöttük.

A kínálat legnagyobb része olasz termék, melyek különböző gyárakban, manufaktúrákban készülnek anatómiai szempontok, gondos tervezés alapján. Állandó, basic termékeink méret utánpótlása folyamatosan biztosított. 
A standard, bevált modellek mellett folyamatosan változó, új fazonok is megjelennek kínálatunkban. 

A női vásárlóknak szánt lábbeliket 35-től 42-es méretig kínáljuk, de a méretezés modellektől függően eltérő. Otthonra vagy munkába válaszd a lábad és kényelmed szempontjából legmegfelelőbbet! 

A modellek több oldalon jelennek meg, az oldal alján tudsz tovább lépni a következő oldalra.


Néhány gyakori vásárlói kérdés:

- Hogyan válasszak papucsot?
- Nem szeretnék mindent végignézni, hol látható, hogy milyen termék van a méretemben?
- Próba nélkül honnan tudom, melyik méret lesz jó nekem?
- Mikor kapom meg a csomagom?

A válaszokat megtalálod ide kattintva: 
GYAKRAN ISMÉTELT VÁSÁRLÓI KÉRDÉSEK

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password