FÉRFI GYÓGYPAPUCS, KOMFORT PAPUCS

Aktív szűrők


FÉRFI KOMFORT, ANATÓMIAI GYÓGYPAPUCS

A férfiak által viselt lábbeliknek, pláne az otthon viselt lábbeliknek nem tulajdonítunk kiemelt fontosságot, pedig a férfi lábakról is gondoskodni kell. Bár a magassarkú, szűk fejű cipők viselésétől ők mentesülnek, de ettől eltekintve ugyanúgy egész nap talpon vannak, lábfejüket, lábszárukat, gerincüket terhelik, mint női társaik. Nem mindegy, hogy a munkából hazatérve lábukat mibe bújtatják. Egy megfelelő minőségű, anatómiai szempontok szerint kialakított otthoni papucs, a megviselt férfi lábak számára is elhozhatja a felüdülést.


Férfi kollekciónkban változatos kialakítású, kényelmes, rugalmas modelleket kínálunk. 
A nyitott, pántos fazonok felsőrészének bősége csattal vagy erős tépőzárral a lábfejhez igazítható. A férfi klumpák sima, vagy csattal szabályozható felsőrésszel készülnek. A termékek belsőtalp kialakítása anatómiai talpforma, masszázs talp vagy puha talpágy. A modellek felsőrésze bőr, talpbélése bőr, talpa flexibilis PU (polyurethan). 

A férfi modellek mindegyike kényelmes, kiválóan alkalmas otthoni viseletre vagy munkahelyre. A termékek stabil talpkialakításának, rugalmasságának és rezgéselnyelő tulajdonságainak köszönhetően e lábbelik hosszabb távon viselve is kényelmesek. A jól kialakított, komfortos talpformának köszönhetően a láb kevésbé fárad el, ami az ízületekre, gerincre is kedvezően hathat. Viseletüket ajánljuk orvosoknak, ápolóknak, egészségügyi vagy wellness területén dolgozóknak.

 

Férfi lábbeli vásárlóink visszatérő kérdései:

- Kis lábam van/nagy lábam van, találok itt papucsot magamnak?
- Kérhetem a szállítást a munkahelyemre is?
A válaszokat megtalálod ide kattintva: 
GYAKRAN ISMÉTELT VÁSÁRLÓI KÉRDÉSEK

 

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password