TÜSKÉS TALPÚ ÉS TALPMASSZÍROZÓS NŐI ÉS FÉRFI PAPUCSOK

Aktív szűrők


TÜSKÉS PAPUCS ÉS MASSZÁZS GYÓGYPAPUCSOK


A kollekcióban kétféle talpkialakítással kínálunk gyógy- illetve gyógyhatású papucsokat.

 

Masszázs hatás a lábfejen át a gerinc jóllétéért

 

A hullámos belsőtalpú masszázspapucsok esetében a masszírozó hatást a talp formába öntésével kialakított enyhén hullámos felület biztosítja. Erre egy vékony szivacsréteg kerül a kényelem fokozása céljából, melyet bőr talpbéléssel fednek. Hatása finoman masszírozó, nem feltűnő, nem markáns, de határozottan érezhető.

 

Ezeknek a talpmasszírozós papucs típusoknak a belsőtalpa kinézetre a tenger finom mozgása által kialakított homok hullámokat idézi, ami belebújva érzetként is megjelenik. Az így kialakított modellek kifejezetten könnyűek, kényelmesek, a lábak, ezen keresztül a gerinc jóllétét fokozzák. Ezek a lábbelik a rugalmas talpbelsővel a járást könnyeddé teszik, segítik. 

Hullámos masszázstalppal női és férfi nyitott és zárt fazonokat egyaránt kínálunk.

 

Tüskés talp a jobb vérkeringésért

 

A tüskés talpú papucsok kialakítása, így hatása is markánsan eltér az egyéb masszázs papucsokétól. A modellek masszírozó tüskeborítással kialakított anatómiai formatalppal készülnek. A talpon lévő tüskék kialakításra nem véletlenszerű, tervezetten kerültek elhelyezésre. A talpra gyakorolt nyomásnak megfelelően a hosszanti lábboltozat érzékenyebb részén a tüskék szélesebbek, a sarok súlypont alatt tüskék egyáltalán nincsenek. A gondos tervezésnek köszönhetően a modellek kifejezetten kényelmesek. A komfort érzetet tovább fokozza a lábujjak alatt kialakított enyhe haránt emelő és a hosszanti talpboltozati alátámasztás. 

Hatása: A tüskés masszázspapucs a talp érintkező felületeinek masszírozása révén a vérbőséget serkenti, ezáltal jótékonyan fokozza a vérkeringést, mely hosszútávon frissítő hatású.

A talpmasszázs, mely a kis masszírozó tüskék segítségével valósul meg az alábbi esetekben hat jótékonyan: enyhe keringési zavarok, bokasüllyedés, lábfájás, gerincbántalmak, bizonyos mozgásszervi problémák. Kifejezetten előnyös azoknak, akik mozgáshiányban szenvednek, vagy azoknak, akik épp túl sokat mozognak, azaz a sportolóknak.
Viseletük egészséges embereknek számára szintén előnyös hatású.
Használata javasolt kényelmes otthoni-, vagy akár hosszabb állómunkát végzőknek munkapapucsként. 
A tüskés gyógypapucsok viseletéhez kezelőorvos jóváhagyása szükséges erősen visszeres, gyulladt láb, komoly keringési problémák esetén, illetve várandósság alatt.

 

Tüskés talpbelsővel egy- és három pántos női modelleket kínálunk fehér vagy virágos kivitelben 35-től 42-es méretig.

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password