DIVAT PAPUCS, DIVATSZANDÁL

Aktív szűrők


MONTEBOSCO DIVAT PAPUCSOK, DIVAT SZANDÁLOK UTCAI VISELETRE. KÉNYELMESEN DIVATOS KOLLEKCIÓ


Ki mondta, hogy egy kényelmes, a láb anatómiáját is figyelembe vevő papucs csak ormótlan, esetlen darab lehet? Fordítsuk meg a kérdést: ki mondta, hogy egy divatpapucs csakis a lábat megnyomorító, természetellenes helyzetbe kényszerítő satu lehet? 
Divat lábbeli kínálatunkban a kényelmi szempontok és a divatos, csinos külső egyszerre jelennek meg. A lábfej természetes formáját, anatómiáját szem előtt tartó gondos tervezői munka és a divat trendeket az észszerűség határain belül követő design összefésülése eredményezi a kollekcióban megtalálható modelleket. Izgalmas színek, többféle talp magasság. Egyes komfortos talp kialakítású modellek munkahelyi viseletre is alkalmasak. A készlet, illetve a termékek elérhetősége évszakonként változik.

Hogy a kényelmesen divatos kollekciónk termékei hosszú távon is beváltsák a hozzájuk fűzött elvárásokat, néhány alapvető, általánosan érvényes jó tanács betartását javasoljuk:

- A lábbeliket a nap folyamán lehetőleg cserélgesd, ne tölts el a kelleténél hosszabb időt ugyanabban a darabban.
- Akár ülő, akár álló munkát végzel, szakítsd meg rendszeresen és ha csak pár percre is, pihentesd lábaidat (tedd fel, mozgasd át, járkálj, vagy ülj le).
- A lábfejnek minden nap szüksége van egy kis átmozgatásra. Ez nem csak felfrissít, hanem a későbbi deformitásokat is segít elkerülni.


Felmerülő kérdések esetén tekintsd át a GYAKRAN ISMÉTELT VÁSÁRLÓI KÉRDÉSEKET vagy keress minket elérhetőségeinken: Kapcsolat.

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password